Zo pakken we dat aan

Diensten

UX Design

User Experience Design gaat om het écht begrijpen wat gebruikers willen met je site of applicatie. Kortom: welk probleem gaan we concreet oplossen? Het vertalen van inzichten naar een oplossing die aansluit bij zowel gebruikerswensen als businessdoelen.
Meer over UX Design
Illustratie van een interview tijdens een gebruikersonderzoek

User Interface Design

Zowel voor front-end als back-end development gaan we voor de oplossing die de gebruiker vooropstelt, door vloeiend te integreren met bestaande, bewezen systemen.
Meer over UI Design
Het ontwerpen van een User Interface Design

Development

Zowel voor front-end als back-end development gaan we voor de oplossing die de gebruiker vooropstelt, door vloeiend te integreren met bestaande, bewezen systemen.
Frontend development
Backend development
Frontend component library
Maatwerk software en bedrijfssoftware
Single-Page Applications
Klantportaal
Webapplicatie
Progressive Web App
Integratie en implementatie
Koppelingen met CRM, ERP en andere systemen
Meer over development
Illustratie van een researcher die met een testscript onder zijn arm door een microscoop kijkt

UX Optimalisatie

Wij kijken maandelijks pro-actief mee en bepalen de perfecte UX Mix™️ voor jouw digitale tool. Met een concreet verbeterplan presteren je digitale tools altijd optimaal, zijn je gebruikers blij en behaal jij je doelen.

Sprints & Doorontwikkeling

Wil je continuïteit in de doorontwikkeling van je digitale tool? Dan is het waarschijnlijk slim om een cadans in je development te bouwen. We plannen maandelijks, of een aantal keer per jaar ontwikkelcycli, waarmee we je product blijven verbeteren.
Illustratie van een gereedschapskoffer voor hosting en onderhoud van jouw digitale product

Hosting & Onderhoud

Elke website en webapplicatie heeft een 'thuis' nodig. Met deze dienst zorgen we ervoor dat je nieuwe digitale product een plekje op het web heeft. Onze hosting is geoptimaliseerd voor snelheid en betrouwbaarheid.
Kleine gereedschappen ter illustratie voor de dienstverlening service & support, kleine aanpassingen na livegang van je digitale product

Service & Support

Je website of applicatie is live. Fijn, maar het kan natuurlijk zijn dat er nog kleine dingen aangepast moeten worden. Zie het als onderstroom van werkzaamheden waarmee de site in de lucht blijft (basishygiëne).
De dienstverlening Service Level Agreement blust de brand als je site of applicatie is verstoord

Service Level Agreement

Heb je een SLA? Dan ben je verzekerd dat we – als je site of applicatie verstoord is – we snel voor je aan de slag gaan om het probleem te verhelpen.