Zo pakken we dat aan

Diensten

UX Design

User Experience Design gaat om het écht begrijpen wat gebruikers willen met je site of applicatie. Kortom: welk probleem gaan we concreet oplossen? Het vertalen van inzichten naar een oplossing die aansluit bij zowel gebruikerswensen als businessdoelen.
Meer over UX Design

User Interface Design

Zowel voor front-end als back-end development gaan we voor de oplossing die de gebruiker vooropstelt, door vloeiend te integreren met bestaande, bewezen systemen.
Meer over UI Design

Development

Zowel voor front-end als back-end development gaan we voor de oplossing die de gebruiker vooropstelt, door vloeiend te integreren met bestaande, bewezen systemen.
Frontend development
Backend development
Frontend component library
Maatwerk software en bedrijfssoftware
Single-Page Applications
Klantportaal
Webapplicatie
Progressive Web App
Integratie en implementatie
Koppelingen met CRM, ERP en andere systemen
Meer over development

Optimalisatie & Doorontwikkeling

Met dit abonnement blijven we betrokken bij ontwerp (én development), waardoor de kans dat je een verkeerde afslag neemt aanzienlijk verkleind wordt. Dat scheelt in potentie een hoop verspild budget, tijd en energie.

Hosting & Onderhoud

Elke website en webapplicatie heeft een 'thuis' nodig. Met deze dienst zorgen we ervoor dat je nieuwe digitale product een plekje op het web heeft. Onze hosting is geoptimaliseerd voor snelheid en betrouwbaarheid.

Service & Support

Je website of applicatie is live. Fijn, maar het kan natuurlijk zijn dat er nog kleine dingen aangepast moeten worden. Zie het als onderstroom van werkzaamheden waarmee de site in de lucht blijft (basishygiëne).

Service Level Agreement

Heb je een SLA? Dan ben je verzekerd dat we – als je site of applicatie verstoord is – we snel voor je aan de slag gaan om het probleem te verhelpen.