Groothandel software

Als groothandel wil je snel, correct en voordelig leveren. De administratie is daarbij een uitdaging. Het kost veel tijd en kleine fouten hebben soms grote gevolgen. Gebruik daarom groothandel software op maat. Dan voorkom je fouten en verwerk je meer orders in minder tijd.

Waarom groothandel software onmisbaar is

Een groothandel optimaal laten functioneren is complex. Je hebt te maken met talloze bedrijfsprocessen, die zelden optimaal op elkaar aansluiten. Met een ERP-pakket beheers je deze processen. Maar elke groothandel is anders en standaardsoftware voldoet zelden direct aan al je wensen.

Als groothandel wil je:

Werk je met verschillende systemen en procedures? Dan is de kans op fouten groot, mis je overzicht en verspil je kostbare tijd. Voorkom dit met groothandel software op maat.

Software voor groothandel

Het aanbod aan ERP-programma’s voor de groothandel is groot. Standaardprogramma’s zijn alleen niet altijd de beste keuze. Ze zijn duur, complex of sluiten onvoldoende aan op jouw werkwijze. Groothandel software op maat doet dat wel.

Maatwerksoftware stelt gebruikers altijd op eerste plaats. Wie werken er straks met de software en wat zijn de doelen? Als je dat weet kun je een gebruiksvriendelijke oplossing realiseren, die volledig past bij jouw organisatie. Nu en in de toekomst.

Voordelen van groothandelsoftware

Slimme groothandelsoftware biedt talloze voordelen. Zoals:

Effectieve groothandel software geeft grip op het hele in- en verkoopproces. Van order tot levering en van factuur tot voorraadbeheer. Zo functioneert je bedrijf elke dag optimaal.

Software voor groothandel: dit zijn de mogelijkheden

Als eigentijdse groothandel werk je waarschijnlijk met verschillende programma's. Denk aan software voor relatiebeheer (CRM), projectmanagement en de boekhouding.

Programma’s van verschillende aanbieders werken vaak net even anders. Of ze sluiten slecht op elkaar aan. Daardoor raken medewerkers in de war of moeten ze gegevens dubbel invoeren. Maatwerksoftware voorkomt dit.

Standaard groothandel software van bekende aanbieders is vaak overcompleet en duur. Ook kunnen deze pakketten vaak (veel) meer dan je direct nodig hebt. Of ze doen net niet wat je wel wilt.

Met maatwerk software voor de groothandel zet je het programma volledig naar je hand. Zo werken alle systemen feilloos samen en gebruiken medewerkers de software elke dag met plezier.

Software voor de groothandel op maat gemaakt

Wat de omvang van je groothandel ook is, bij Pixelpillow ondersteunen we je graag met software op maat. Groothandel software ontwikkelen we via ons beproefde stappenplan.

01.
UX Research
Gebruikers zijn het belangrijkste bij effectieve software. Zij werken tenslotte dagelijks met het programma. Daarom beginnen we altijd met UX Research. Op basis van data en interviews brengen we wensen, doelen en gedrag in kaart. Zo bepalen we samen gericht en onderbouwd de uitgangspunten. Lees meer over UX Research.
02.
Prototype & Test
Voor we de groothandel software echt gaan bouwen, maken we een werkend prototype. Daarmee ontdek je snel of de software volledig voldoet aan je wensen. Pas als iedereen tevreden is, gaan we over tot de bouw. Lees meer over UX design.
03.
Implementatie
Nu de uitgangspunten duidelijk zijn, bouwen en implementeren we de software. Ook geven we uitgebreid advies over het werken met de software. Leer meer over UI design en Development.
04.
Optimalisatie
Software is nooit af. Daarom kijken we na oplevering altijd verder. We monitoren wat goed gaat en nog beter kan, voegen functies toe en zorgen en zorgen dat de software altijd optimaal werkt. Effectieve groothandelsoftware staat aan de basis van een succesvolle organisatie. Kies daarom voor de bewezen succesvolle aanpak van Pixelpillow. Dan presteert je groothandel voortaan elke dag een beetje beter. Meer weten over hoe we je site verbeteren, optimaliseren en doorontwikkelen?

Meer weten over groothandel software op maat? We laten je graag de mogelijkheden zien. Bel, mail of app ons nu. 

Groothandel software op maat laten maken?
Kies ook voor groothandel software op maat van Pixelpillow. Leg nu je wensen aan ons voor en ontdek de mogelijkheden, uitdagingen en kansen. Er kan meer dan je denkt.
Neem contact op
Alles duidelijk?
Veelgestelde vragen over groothandelsoftware
Wat is groothandelsoftware?
Groothandelsoftware is een soort van software die specifiek ontworpen is voor groothandelsbedrijven en hun specifieke vereisten, zoals het beheren van voorraden, het regelen van verkoop en inkopen, en het verwerken van facturen en betalingen. De software kan ook functionaliteiten hebben zoals het maken van prijslijsten, het beheren van klantenrelaties, het opstellen van rapporten en analyseren van verkoopgegevens. De software kan web-gebaseerd zijn, zodat het op afstand toegankelijk is, of op een lokale computer geïnstalleerd worden.
Welke soorten groothandelsoftware zijn er?
Er zijn verschillende soorten groothandelsoftware beschikbaar zoals software voor voorraadbeheer, software voor verkoop- en inkoopprocessen, software voor financieel beheer, software voor klantrelatiebeheer en software voor analyse van verkoopgegevens. Elk type software is gericht op een specifiek doel zoals voorraadbeheer, verkoopregistratie, inkoopprocessen, financiële administratie, klantrelatiebeheer en analyse van verkoopgegevens. Sommige software bieden een combinatie van deze functionaliteiten.
Hoe kies ik de juiste groothandelsoftware voor mijn bedrijf?
Om de juiste groothandelsoftware te kiezen voor uw bedrijf, is het belangrijk om te bepalen welke specifieke vereisten en doelen uw bedrijf heeft. Bepaal welke functionaliteiten uw bedrijf nodig heeft en of de software deze functionaliteiten biedt. Overweeg ook hoeveel mensen de software zullen gebruiken en of de software geïntegreerd moet worden met andere systemen die uw bedrijf gebruikt. Probeer verschillende software uit en vraag referenties aan van andere gebruikers. Vergelijk de prijzen en de service die de leverancier biedt. Kies software die past bij de grootte en vereisten van uw bedrijf en die uw team gemakkelijk kan gebruiken.
Hoe kan ik mijn groothandelsoftware integreren met andere tools die we gebruiken?
Er zijn verschillende manieren waarop u uw groothandelsoftware kunt integreren met andere tools die u gebruikt. Een populaire manier is om de software te integreren via een API (Application Programming Interface). Hiermee kunt u gegevens uitwisselen tussen uw groothandelsoftware en andere systemen, zoals een boekhoudingssoftware, een webshop, een vervoerder of een leverancier. Andere manieren kunnen zijn het gebruik van integratie-apps of plugins die specifiek zijn ontworpen om bepaalde tools te integreren met uw groothandelsoftware. Het is belangrijk om te controleren of de gekozen software de integratie met de andere tools die u gebruikt ondersteunt en of er eventueel extra kosten zijn voor de integratie.
Vraag?
Neem contact op
* verplichte velden
👍
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
😱
Oeps. Het lijkt erop dat bovenstaande velden niet helemaal goed zijn ingevuld. Zou je het nog eens willen controleren en opnieuw willen proberen? Kom je er niet uit? Bel dan 038 750 3491.