Ons verhaal

We ontwerpen en bouwen doordachte digitale producten. Websites en apps die voor de gebruiker geweldig werken. Wij houden van simpel. Maar vinden het wel lekker als dat denkwerk vereist. Wij worden namelijk blij als iets ingewikkeld wordt, maar complexiteit houden we liever achter de schermen. Want vaak zit het beste design in dat wat je niet ziet. Dat klinkt eenvoudig, en als het goed is, ziet het er ook zo uit.

Hoi. Wil je een rondleiding?
We zijn een hecht team én een goed geoliede machine. En een belangrijk onderdeel van ons succes is de plek waar we jouw product maken: Pixelpillow HQ.
Onze cultuur
Het betrekken van de gebruiker is wat ons betreft de sleutel tot het succes van je website of applicatie. We leggen uit hoe we user centered design inzetten.
Hoe we graag samenwerken met jou
We vertellen je alles over ons bewezen proces, en waarom de manier waarop we dingen aanpakken tot succes leidt.
Nadia
Support Engineer
Thomas
Full-stack Developer
Willem
Designer
Gertjan
Creative Lead
Rick
Full-stack Developer
Arjen
Frontend Developer
René
Support Engineer
Jan
Designer
Joël
Technical Lead
Milan
Commercial Lead

Wij werken voor

Waar wij voor staan

De gebruiker centraal

We willen weten wat jij voor ogen hebt. Wat je gebruikers willen. Wat werkt. Daarom verzamelen we eerst data — in de vorm van interviews en ander onderzoek ­— en gaan we dan pas starten met ontwerpen en bouwen.

We denken in systemen

We werken nooit ad hoc. De uitdaging is altijd om duurzame, schaalbare oplossingen te maken die lang mee kunnen, en die een solide en flexibele basis vormen waar in de toekomst op verder gebouwd kan worden.

We werken intensief samen

Wij houden ervan om echt samen te werken met onze opdrachtgevers, omdat onze klanten ontzettend veel weten. Niet dat we onszelf onderschatten, maar die domeinkennis is voor ons heel belangrijk. Zeker in de fase waarin de eerste ideeën ontstaan. Daarom trekken we veel samen op: onze opdrachtgevers en wij.

We zijn makers

Wij zijn makers. Strategisch denken doen we ook, graag zelfs. Maar een idee moet bij ons wel direct vorm krijgen. Daarom gaan we direct aan de slag. Met onze handen. Even een prototype maken, testen met een tooltje.

We doen alles met aandacht

Omdat je niet geholpen bent met trucjes of vluchtig resultaat, maar met oplossingen waar je lange tijd mee vooruit kunt.

Altijd alles onder controle

Wij werken van 9 tot 5. En daar zijn we trots op. We willen het patroon doorbreken van ‘altijd aan’. Dat werkt toch niet joh. Wij werken hard, maar efficiënt. Door ervoor te zorgen dat mensen zich kunnen concentreren op hun werk. Door marges aan te houden in de planning. En dan houd je kostbare tijd over. Voor het gezin, vrienden, familie. Iedereen gelukkig.