Maatwerk software, je bedrijfssoftware geheel op maat

Standaardsoftware is gemaakt voor standaardgebruikers. Heb je specifieke wensen, dan schiet een standaardpakket vaak tekort. Of is de applicatie niet zo effectief als hij zou kunnen zijn.

Bij maatwerk software voldoet het systeem volledig aan je wensen. Zo heb je als opdrachtgever invloed op de functionaliteit, effectiviteit en koppelingen met gebruikte systemen.

Aanpassingen zijn vrijwel altijd mogelijk bij bedrijfssoftware op maat. Zo kun je aparte user interfaces laten ontwikkelen, voor specifieke doelgroepen of taken. 

Een professionele ontwikkelaar maakt de applicatie toekomstbestendig. Groeit je organisatie of je takenpakket, dan groeit de software mee. Zo geef je je ambities altijd alle ruimte. 

De voordelen van bedrijfssoftware op maat

Maatwerk software biedt talloze voordelen. Zoals deze.

01.
Bedrijfssoftware op maat voldoet aan al je wensen. Wring je niet langer in bochten met standaardsoftware, maar creëer je ideale applicatie of site.
02.
Denk zelf na over mogelijkheden en de uitstraling van de applicatie. Dit vergroot de merkbeleving en leidt tot loyale klanten. 
03.
Zet bestaande software naar je hand, of laat een volledig nieuw platform ontwikkelen.
04.
Realiseer de ideale software voor elk gewenst apparaat.
05.
Koppel maatwerk software aan bestaande systemen. Zo heeft iedereen altijd toegang tot alle gegevens.
06.
Werk plezieriger, efficiënter en voordeliger.
07.
Verzeker je van maximale flexibiliteit. Jij bepaalt hoe groot of klein de oplossing wordt. 

Maatwerk software voorkomt afhankelijkheid

Bij standaardsoftware ben je afhankelijk van de plannen van de ontwikkelaar. Verandert die van koers, of verwijdert de maker essentiële onderdelen? Dan kun je daar niets aan doen.

Kies je voor bedrijfssoftware op maat, dan ben je altijd volledig in control. Jij bepaalt de koers en de gewenste functionaliteit en uitstraling. Zo garandeer je de hoogste kwaliteit en kom je nooit voor verrassingen te staan.

MVP software

Maatwerk software kun je op verschillende manieren maken. Een beproefde methode is het ontwikkelen en lanceren van een Minimum Viable Product (MVP). Het werkt als volgt.

Een MVP app kun je zien als een eerste functionele versie van een product. Gebruikers kunnen succesvol met de MVP aan de slag, en hun ervaringen delen met de ontwikkelaars. Die verwerken die input in een nieuwe versie, en zo groeit de software razendsnel én doelgericht.

Voorwaarde voor succesvolle MVP software development, is dat de basisversie voldoende waarde biedt. Is het prototype te minimaal? Dan haken gebruikers af. Maar ben je als ontwikkelaar te ambitieus, dan komt de software nooit af. Je balanceert dus constant tussen waarde bieden en snelheid maken. Hoe meer ervaring een ontwikkelaar heeft, hoe beter dit gaat. 

Waarom kiezen voor MVP software

Laat je een digitaal product ontwikkelen door Pixelpillow, dan beginnen we met een eerste functionele versie. Dat heeft diverse voordelen.

Wil je een platform ontwikkelen op maat?

Alle software kun je op maat laten maken. Of het nu gaat om een klantportaal, cloud-oplossing of platform op maat.

Welke oplossing je ook overweegt, stel altijd de gebruiker centraal. Want niemand houdt van een app of site die niet lekker werkt. Daarom zijn we bij Pixelpillow gek op simpel. Vaak zit het beste design in dat wat je niet ziet.

Wil je ook een platform op maat laten maken? Leg je uitdaging dan aan ons voor. Dan brainstormen we samen over doelgerichte en gebruiksvriendelijk maatwerk software. En ontdek je snel alle mogelijkheden en kansen.

Weten of jij maatwerk software nodig hebt?
Neem contact op

SaaS-oplossingen

Software bestaat in vele vormen. De laatste jaren heeft SaaS-software een enorme vlucht genomen. Bij SaaS software krijg je online toegang tot de dienst, zoals Office 365 of Salesforce. Meestal gebeurt dit op abonnementsbasis. Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand.

Pixelpillow heeft veel ervaring met bestaande en nieuwe SaaS-oplossingen. We denken mee met je doelen, uitdagingen en wensen. En realiseren oplossingen waarmee jij elke dag verder kunt. Of dat nu met een eenvoudige SaaS-tool of een complexe maatwerkoplossing is. 

Software as a service of maatwerk software

Voor standaard werkzaamheden zijn SaaS-tools ideaal. De kosten zijn relatief laag en je betaalt voor wat je nodig hebt. Heb je speciale wensen, dan schiet SaaS-software meestal tekort.

Voor standaard werkzaamheden zijn SaaS-tools ideaal. De kosten zijn relatief laag en je betaalt voor wat je nodig hebt. Heb je speciale wensen, dan schiet SaaS-software meestal tekort.

Wat is nu beter SaaS-software of een software op maat? Dat hangt maar net af van je doelen, budget en eisen. Neem contact op met Pixelpillow en leg je wensen aan ons voor. Dan kiezen we samen de beste oplossing is voor je doelen, dromen en ambities. 

Kunnen wij je helpen met bedrijfssoftware op maat?

Succesvolle software maken we samen. Laat Pixelpillow je daarom helpen met je bedrijfssoftware op maat. We beheersen alle disciplines, en zetten UI design en development in om je maatwerk product werkelijkheid te maken. We laten je graag vrijblijvend de kansen en mogelijkheden zien.

Weten of jij maatwerk software nodig hebt?
De keuze voor standaardsoftware of je oplossing op-maat laten ontwikkelen is er niet een die over één nacht ijs gaat. Wil je een keer sparren over deze keuze? We denken graag met je mee.
Neem contact op
Vraag?
Neem contact op
* verplichte velden
👍
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
😱
Oeps. Het lijkt erop dat bovenstaande velden niet helemaal goed zijn ingevuld. Zou je het nog eens willen controleren en opnieuw willen proberen? Kom je er niet uit? Bel dan 038 750 3491.