Product design - Besteed UX & UI design uit

Niemand wordt blij van onduidelijke software. Kies daarom voor professioneel product design van Pixelpillow. Dan ben je verzekerd van fraaie vormgeving en optimaal gebruikersgemak.

Een designer van Pixelpillow aan het werk

Software moet op de eerste plaats werken. Maar functionaliteit alleen is niet genoeg. Je wilt de aandacht van gebruikers op je site, applicatie of portal ook vasthouden. Dit doe je met effectief product design.

Bezoekers haken af als ze software niet aantrekkelijk vinden, begrijpen en kunnen toepassen. Bovendien heb je vaak maar één kans om een gebruiker te overtuigen. Grijp die kans, met doelgericht product design van Pixelpillow.

Wat is product design / digitaal design?

Product design draait om het creëren van effectieve digitale producten. Een ervaren product designer vertaalt je merkidentiteit naar een herkenbaar en intuïtief ontwerp. Zodat gebruikers er meteen mee aan de slag kunnen, en je sneller je doelen behaalt.

Digitale producten die we ontwerpen hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn gebaseerd op User Centered Design en Design Thinking. Dat levert namelijk gebruiksvriendelijk ontwerp op, dat aansluit bij de doelen van gebruikers en onze opdrachtgever. Aangevuld met de agile werkwijze, om een website of software te bouwen.

Digital product design is daarnaast nauw verweven UX design en UI design. Deze vakgebieden richten zich op gebruikersgemak en gebruikerservaring. Door gericht te kijken naar de wensen, behoeften en ervaringen van gebruikers ontstaat de ideale website, applicatie of portal.

Zoek je een digital design partner voor je UX User Interface? Misschien zijn wij de partij die je zoekt.
Keertje sparren

Waarom is digital design belangrijk?

Bezoekers werven voor een website, app of portal is relatief eenvoudig. Maar hoe houd je die bezoekers vast, en zorg je dat ze doen wat je wilt?

Product design en visuele vormgeving zijn cruciaal om gebruikers te behouden. Want iedereen wordt blij van een fraai vormgegeven site of applicatie, die precies zo werkt als verwacht.

Van een afstandje lijkt digitaal design eenvoudig, maar het tegendeel is waar. Je kunt namelijk pas vereenvoudigen als je de complexiteit doorgrondt. Daarom zijn we bij Pixelpillow dol op simpel. Want de beste designs onderscheiden zich door wat je niét ziet. Wij maken dit soort designs.

Waarom Pixelpillow goed is in digital design

Een digitaal ontwerp kan op papier geweldig zijn. Maar als gebruikers het idee niet snappen, schiet je je doel voorbij. Daarom doen we altijd grondig gebruikersonderzoek.

Samen inventariseren we de gebruikersbehoeften en organisatiedoelen. We kijken naar gebruiksdata, bestuderen gebruikersgedrag en interviewen eindgebruikers. Op basis van deze gegevens maken we een voorlopig product design, dat we opnieuw testen. Zo weet je zeker dat het ontwerp ook echt werkt. En heb je er jarenlang plezier van.

Wil je een keer sparren over een digital design voor je bedrijf?

Effectief product design is onmisbaar voor elke organisatie. Of je je nu richt op consumenten, bedrijven of inwoners van een gemeente of stad.

Pixelpillow maakt succesvolle designs voor elke wens. Leg daarom je uitdaging aan ons voor. Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden, en realiseren we de beste digitale producten voor jouw organisatie. Op zoek naar digital product design? Neem snel contact met ons op.

Zoek je een partner voor jou digital design?
Wij kunnen ondersteunen in UX, UI, development en service. Klanten noemen ons vaak als de partij die zich onderscheid op design. Keertje kennis maken, en kijken wat we samen kunnen bereiken?
Neem contact op
Vraag?
Neem contact op
* verplichte velden
👍
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
😱
Oeps. Het lijkt erop dat bovenstaande velden niet helemaal goed zijn ingevuld. Zou je het nog eens willen controleren en opnieuw willen proberen? Kom je er niet uit? Bel dan 038 750 3491.