Een dealerlocator laten maken voor jouw bedrijf

Een store locator op je website is een handige tool die jouw klanten in staat stelt om de dichtstbijzijnde winkel te vinden waar jouw producten verkocht worden. Het is een geweldige manier om de klanttevredenheid te verhogen, de verkoop te stimuleren en je merkbekendheid te vergroten. Bij Pixelpillow begrijpen we dat een goed werkende dealer locator essentieel is voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij onze expertise aan om jou te helpen bij het integreren van een dealer locator in jouw website.

Dealer locator

Een store locator laten maken voor jouw bedrijf

Een dealer locator is een tool die klanten helpt om jouw producten of diensten te vinden door de dichtstbijzijnde dealer te lokaliseren. Het kan een geweldige manier zijn om jouw klanten te helpen, en daarmee de klantervaring te verbeteren. Een dealer locator kan ook helpen om de verkoop te verhogen en jouw klantenbestand uit te breiden. Het is dus een waardevolle toevoeging aan jouw website.

Maar hoe maak je een dealer locator? Er zijn verschillende manieren om een dealer locator te maken. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een plug-in voor jouw CMS of een speciale tool laten bouwen. Het belangrijkste is dat de dealer locator gemakkelijk te gebruiken is voor jouw klanten en dat de informatie up-to-date en nauwkeurig is.

De voordelen van een store of dealerlocator op je website

Het hebben van een store of dealerlocator op je website biedt verschillende voordelen voor zowel de klant als het bedrijf. Hieronder staan enkele voordelen op een rijtje:

01.
Gemakkelijk te gebruiken: Een store locator is eenvoudig in gebruik. Klanten hoeven alleen maar hun locatie in te voeren en krijgen een lijst met de dichtstbijzijnde locaties te zien.
02.
Betere klantervaring: Door het gemak van het vinden van de dichtstbijzijnde locatie kunnen klanten zich beter bediend voelen.
03.
Betere conversie: Een store locator kan bijdragen aan een betere conversie op je website, omdat klanten gemakkelijk en snel de dichtstbijzijnde locatie kunnen vinden om producten op te halen of diensten af te nemen.
04.
Betere zichtbaarheid: Door het tonen van de fysieke locaties van jouw bedrijf, verhoog je de zichtbaarheid van je bedrijf en verbeter je de merkbeleving.

De kenmerken van de beste store locators

Een goede dealer locator heeft een aantal belangrijke kenmerken die de klantervaring verbeteren en de verkoop verhogen. Hieronder vind je enkele belangrijke kenmerken van de beste store locators:

01.
Gebruiksvriendelijkheid
De dealer locator moet gemakkelijk te gebruiken zijn voor jouw klanten. Het moet intuïtief en snel zijn, zodat klanten gemakkelijk de dichtstbijzijnde dealer kunnen vinden.
02.
Nauwkeurigheid
De dealer locator moet altijd up-to-date zijn en de juiste informatie bevatten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de informatie over de dealers altijd klopt en actueel is.
03.
Personalisatie
Een dealer locator kan worden aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf, zodat deze naadloos integreert met de rest van jouw website.
04.
Geolocatie
Een goede dealer locator maakt gebruik van geolocatie, zodat klanten gemakkelijk de dichtstbijzijnde dealer kunnen vinden.
05.
Integratie
Een dealer locator moet naadloos kunnen integreren met jouw website en CMS. Dit zorgt ervoor dat de informatie altijd up-to-date is en de dealer locator gemakkelijk te gebruiken is.
Wil je weten hoe wij een dealer locator naadloos kunnen integreren in jouw website?
Neem contact op

Een locatiezoeker als aanvulling op een webshop laten maken

Een locatiezoeker kan ook een waardevolle toevoeging zijn aan een webshop. Klanten kunnen hiermee gemakkelijk de dichtstbijzijnde fysieke winkel vinden waar zij jouw producten kunnen bekijken en kopen. Een locatiezoeker kan de klantervaring verbeteren, de omzet verhogen en jouw klantenbestand uitbreiden.

Een locatiezoeker kan gemakkelijk worden geïntegreerd in een webshop, zodat klanten deze snel en gemakkelijk kunnen gebruiken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de informatie over de winkels altijd up-to-date en nauwkeurig is.

Een maatwerk dealerlocator vs. een standaardoplossing

Een standaard storelocator doet wat je verwacht: klanten helpen met het vinden van de dichtstbijzijnde winkel. Het is eenvoudig, rechttoe rechtaan, en doet wat het belooft. Maar soms heb je net iets meer nodig. En dat is precies waar een maatwerk dealerlocator om de hoek komt kijken.

Een maatwerk dealerlocator biedt een oplossing die volledig is afgestemd op jouw bedrijf. Het stelt je in staat om functionaliteiten te implementeren die passen bij jouw merkidentiteit en specifieke bedrijfsbehoeften. Denk aan geavanceerde zoekopties, CRM-integraties, gedetailleerde winkelinformatie en gepersonaliseerde klantervaringen. Met maatwerk krijg je controle en flexibiliteit.

Het implementeren van een maatwerk dealerlocator vraagt meer tijd en middelen dan een standaardoplossing. Maar de investering betaalt zich terug in klanttevredenheid en merkloyaliteit. Jouw klanten verdienen immers een naadloze, gepersonaliseerde ervaring die aansluit bij hun behoeften. En dat is precies wat een maatwerk dealerlocator biedt.

Een dealer locator laten maken door Pixelpillow

Pixelpillow kan jou helpen om een dealer locator te maken die perfect past bij jouw website en jouw wensen. Onze experts hebben ruime ervaring met het maken van dealer locators en kunnen jou adviseren over de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Een dealer locator kan een waardevolle toevoeging zijn aan jouw website of webshop. Het kan de klantervaring verbeteren, de omzet verhogen en jouw klantenbestand uitbreiden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de dealer locator altijd up-to-date en nauwkeurig is en gemakkelijk te gebruiken is voor jouw klanten. Pixelpillow kan jou helpen bij het maken van een dealer locator die perfect past bij jouw bedrijf en jouw website. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil jij een dealer locator op maat?
Ook de voordelen van een dealer locator op jouw website of webshop ervaren? Of heb je vragen over dit onderwerp?
Neem contact op
Alles duidelijk?
Veelgestelde vragen over dealer locators
Wat is een dealer locator?
Een dealer locator is een tool op een website of webshop waarmee klanten snel en gemakkelijk de dichtstbijzijnde dealer of winkel kunnen vinden.
Hoe werkt een dealer locator?
Een dealer locator maakt gebruik van geolocatie of adresgegevens van de klant en geeft vervolgens de dichtstbijzijnde dealer of winkel weer.
Wat zijn de voordelen van een dealer locator?
Een dealer locator verbetert de klantervaring, verhoogt de omzet en ontlast de klantenservice. Het zorgt ook voor nauwkeurige en up-to-date informatie over de dealers of winkels.
Vraag?
Neem contact op
* verplichte velden
👍
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
😱
Oeps. Het lijkt erop dat bovenstaande velden niet helemaal goed zijn ingevuld. Zou je het nog eens willen controleren en opnieuw willen proberen? Kom je er niet uit? Bel dan 038 750 3491.