77

We stoppen ermee!

In de laatste aflevering van de podcast "Pillowtalk" kondigen Milan, Joël en Gertjan aan dat ze ermee stoppen. Deze onthulling komt met gemengde gevoelens en een lichte zwaarmoedigheid over de eindigheid van hun project. Ze bespreken hoe ze vanaf het begin van de podcast in 2019 tot aan de 76e aflevering zijn gekomen en benadrukken dat het stoppen geen clickbait is, maar een weloverwogen beslissing. Hun doel was om de kennis en visie die ze aan de lunchtafel deelden met een breder publiek te delen en dat hebben ze gedaan door onderwerpen gerelateerd aan design, technologie en het bureauwezen te bespreken.

UX Fuck-up van de Week

Hoewel deze laatste aflevering geen specifieke "UX fuck-up van de week" bevat, reflecteert het team op de reis die ze met Pillowtalk hebben afgelegd en hoe ze in hun discussies vaak de missers en uitdagingen in de gebruikerservaring en design bespraken. Hun gesprekken strekten zich uit van jargon in de UX/UI/CX-wereld tot diepere duiken in specifieke onderwerpen zoals finetech, design thinking en digitalisering in de zorg.

Waarom Pixelpillow 77 afleveringen terug begon met Pillowtalk

Het trio biedt een terugblik op de redenen waarom het Pillowtalk-team met de podcast begon en hun doel om hun inzichten en ervaringen over design en technologie te delen. Ze wilden een platform creëren dat past bij hun voorkeur voor het delen van kennis zonder de noodzaak om op podia te staan. De podcast diende als een middel om in gesprek te blijven over relevante onderwerpen binnen hun vakgebied, zelfs tijdens de uitdagende tijden van de pandemie.

Conclusie

De conclusie van de podcast en de beslissing om te stoppen, is ingegeven door de wens om meer focus en diepgang in hun werk te brengen. Het team van Pixelpillow plant een nieuwe serie podcasts met een hogere productiewaarde, waarin ze dieper ingaan op specifieke thema's met experts uit het veld. Ze nodigen hun luisteraars uit om suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen en delen hun waardering voor iedereen die Pillowtalk heeft gevolgd. Ondanks het einde van deze podcastreeks, is het duidelijk dat hun passie voor het delen van kennis over design en technologie voortduurt en ze beloven terug te keren met iets nieuws en spannends.