Webflow Websites

Maatwerk is niet altijd de beste oplossing. Als je snel live wilt met een website, of je website niet al te complex hoeft te zijn, adviseren we vaak om een no-code website te maken. En dat doen we op basis van Webflow. Je hoeft dan niet alle functionaliteit zelf te bouwen, maar kunt gewoon de bouwblokken die Webflow bied gebruiken. Dat scheelt een hoop tijd, en vergt een significant lagere investering.

De mogelijkheden

Toegegeven, je kunt (nog) niet alles met no-code software als Webflow. Maar als je binnen de kaders van het platform denkt kom je een heel eind!

Interactieve animaties

Het kan normaliter behoorlijk veel tijd en geld kosten om je website te voorzien van goede animaties. Met Webflow kan je complexe interacties maken, waardoor je website er prachtig uitziet en je klanten een geweldige gebruikservaring hebben.

Eenvoudige Webflow editor

Als klant kan je inloggen op je website, en direct teksten bewerken. Je ziet dan de teksten veranderen op de daadwerkelijke website. Dat heeft als groot voordel dat je ziet hoe een tekstwijziging invloed heeft op de lay-out van je site. En ben je klaar met bewerken? Dan kan je simpelweg de website publiceren om de wijzigingen zichtbaar te maken voor je bezoekers.

Volwaardig Content Management Systeem (CMS)

Webflow biedt de mogelijkheid om verschillende soorten content te beheren in een CMS. Wil je je recente projecten aan je klanten laten zien, je team op een centrale plek kunnen beheren en op verschillende pagina's op je site laten terugkomen, of wil je een blog bijhouden? Geen probleem. De CMS-functie van Webflow voorziet daarin.

E-commerce of webshop in Webflow

Wil je een digitale winkel beginnen? Ook dat kan eenvoudig met Webflow. Het grote voordeel is hierbij dat je de functionaliteit tegen meerprijs af kunt nemen en deze helemaal in je eigen stijl kunt presenteren aan je bezoekers.

Investering

Naast de investering voor het ontwerpen en realiseren van de website zijn de kosten per Webflow website afhankelijk van de gewenste functionaliteit. Voor de CMS- en E-commerce-functies wordt een meerprijs berekend. Weten met welke investering jij rekening moet houden? Neem dan contact op.

Sites gemaakt in Webflow