Ontwerp van maatwerk websites

Wat maakt een website succesvol? Opdrachtgevers zijn vaak zo gefocust op beeld, dat ze de gebruiksvriendelijkheid uit het oog verliezen. Ook ontstaan er vaak misverstanden, door onduidelijke instructies en verkeerde verwachtingen. Met alle gevolgen van dien…

Illustratie van een band die optreedt met toetsenborden in plaats van instrumenten

Wil je een website op maat laten maken? Kies dan voor een partij met een grondige werkwijze. Bij Pixelpillow werken we altijd volgens dit bewezen 4 stappenplan.

Maatwerk website of webapplicatie met ons bewezen proces

Bij het ontwerp van een website of applicatie volgen we altijd deze 4 concrete stappen.

01.

UX Research

De gebruiker is het allerbelangrijkste bij een digitaal product. Wat wil hij of zij op de website doen? Daarom beginnen we altijd met UX Research.

Op basis van data en interviews brengen we wensen, doelen en gedrag in kaart. Zo bepalen we samen laserscherp de uitgangspunten.
02.

Prototype & Test

Gaat je webdesigner meteen bouwen, dan slaat hij of zij belangrijke stappen over. Want hoe weet je dat jullie op dezelfde lijn zitten, qua gewenste uitstraling en functionaliteit? Daar komen we bij Pixelpillow snel achter met prototyping en testen.

Met moodboards bepalen we samen de sfeer. Daarna maken we een functioneel prototype, dat we testen bij toekomstige gebruikers. Pas als alles werkt en duidelijk is, gaan we over tot de bouw.
03.

Implementatie

Tijdens de implementatie-fase realiseren we de maatwerk website of applicatie. We bepalen samen de belangrijkste taken en gebruikersflows van de site. In deze fase ontwerpen we de user interface, en bouwen we de webapplicatie of website. Ook denken we constant na over de optimale uitwisseling van (vertrouwelijke) data, en de systemen die je mogelijk al gebruikt.
04.

Optimalisatie

Een succesvol digitaal product is nooit af. Daarom kijken we na oplevering altijd verder. We maken afspraken over onderhoud en verbeteringen. Analyseren wat werkt en wat nog beter kan. En denken strategisch met je mee over nieuwe functies en toekomstige ontwikkelingen.

Pak je een website ontwerp meteen goed aan? Dan bouw je altijd verder op een ijzersterk fundament, en wordt je website alsmaar beter.

Meer weten over onze bewezen aanpak? Lees hier hoe het werkt.

Wil jij een website op maat? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.
Neem contact op

UX Research en testen essentieel voor maatwerk website

Onderzoek en tests zijn onmisbaar voor een geslaagde maatwerk website. Zo weet je in een vroeg stadium of alles werkt zoals verwacht. En zijn er geen twijfels of onduidelijkheden over functies en prestaties.

Effectief product design draait om veel meer dan een mooi plaatje. Houd daarom altijd rekening met:

Steek bewust tijd in de voorbereidingsfase en test wensen, doelen en gedrag. Dan weet je zeker dat je aannames kloppen, en voorkom je fiasco’s.

Ben jij geen webbouwer?
Wij doen het graag én goed voor je.
Neem contact op

Maatwerk website? Wij weten wat werkt

Kies voor een maatwerk website die je verwachtingen overtreft. Werk samen met de experts van Pixelpillow. We denken met je mee en beginnen pas met bouwen, als je 100% tevreden bent over functionaliteit, gebruikersgemak en uitstraling.

Website ontwerp door Pixelpillow

Een succesvolle website ontstaat aan de tekentafel. Door gericht na te denken over doelen, gebruikers en functionaliteit. Pas als de basis staat wil je kijken naar de vormgeving. Vergeet je de eerste stap, dan heb je straks misschien een dure nieuwe site, die bezoekers razendsnel verlaten. 

Bij Pixelpillow zijn ze we expert in het maken van functionele ontwerpen voor websites. We bepalen samen wat je doelen, wensen en ambities zijn. En zorgen dat we gebruikers echt begrijpen. Zo weet je precies wat je krijgt en werkt je nieuwe site gegarandeerd. Wel zo prettig. Wil je ook een website op maat laten maken? Neem dan contact op.

Vraag een offerte aan
Benieuwd waarom je bij Pixelpillow moet zijn voor een maatwerk website of webapplicatie? Wij ontwerpen en bouwen je site of applicatie op maat en zorgen ervoor dat deze aansluit bij de gebruikerswensen. Maar daarbij verliezen we je businessdoelen niet uit het oog.
Ik wil meer weten
Vraag?
Neem contact op
* verplichte velden
👍
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
😱
Oeps. Het lijkt erop dat bovenstaande velden niet helemaal goed zijn ingevuld. Zou je het nog eens willen controleren en opnieuw willen proberen? Kom je er niet uit? Bel dan 038 750 3491.