Pixelpillow is één van de beste bureaus van Nederland #fonk150

Bij Pixelpillow zetten we al jaren volledig in op het creëren van geweldige gebruikservaringen voor onze klanten en hun eindgebruikers. Hoe klanten onze dienstverlening waarderen is daarom voor ons enorm belangrijk! En daarom besloten we vorige jaar mee te doen aan het nationale klanttevredenheidsonderzoek van FONK magazine. In ons maiden year kwamen we de FONK150-lijst binnen met een 8,3 als gemiddelde beoordeling. En ook in 2023 zijn we weer een van de hoogst gewaardeerde bureaus van Nederland. Onze klanten waarderen ons dit jaar zelfs met een 8,85 gemiddeld. Daar zijn we natuurlijk onwijs trots op!

Door

Milan

De FONK150 is een prestigieuze jaarlijkse ranglijst die de crème de la crème van de creatieve en digitale industrie in Nederland in de schijnwerpers zet. Deze lijst, samengesteld op basis van diverse criteria, waaronder innovatie, creativiteit, impact en klanttevredenheid, dient als een barometer voor het succes en de invloed van bureaus in het werkveld. Deelnemende bureaus variëren van groot tot klein en van gespecialiseerd tot allround, waardoor een breed spectrum van de industrie wordt vertegenwoordigd.

"De score van 8,85 is niet zomaar een cijfer. Het is een teken van het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. We helpen je digitaal verder met een persoonlijke touch en zónder gedoe. We willen dat jij vooroploopt in deze snelle digitale wereld, maar nemen daarbij bij voorkeur geen shortcuts en werken écht samen. We gaan voor digitale producten en relaties die jarenlang meegaan. Dat maak Pixelpillow wat mij betreft bijzonder."

Milan van Bruggen – Directeur

Meerdere topnoteringen in categorie Business to Business

We waren natuurlijk al enorm blij met de waardering van klanten op zich, maar zijn extra trots op het feit dat we met dit cijfer tot de top 5 B2B agencies (middelgrote en kleine bureau's) van Nederland behoren. We behaalden een 9,14 in de categorie "Meest creatief", een 9,14 in "Meest effectief" en een 7,86 in de categorie Best Business Accelerators.

Ook de Pixelpillow VIP treatment ervaren?
Op zoek naar een partij die je kan helpen bij het ontwerpen en bouwen van een supergebruiksvriendelijke applicatie, tool of site die jarenlang meegaat en je écht verder brengt? We hebben niet oneindig plek voor nieuwe klanten. Dus: neem contact op om te kijken of we nog ruimte in onze planning hebben.
Neem contact op
Meer weten...
No items found.
Vraag?
Neem contact op
* verplichte velden
👍
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
😱
Oeps. Het lijkt erop dat bovenstaande velden niet helemaal goed zijn ingevuld. Zou je het nog eens willen controleren en opnieuw willen proberen? Kom je er niet uit? Bel dan 038 750 3491.