Hoi

Welkom bij Pixelpillow

Om een goede website of applicatie te bouwen heb je goede user experience en een soepele user interface nodig. Daarvoor moet je eerst weten wat je gebruikers willen. Daarom doen we altijd grondig gebruikersonderzoek. Voordat we gaan bouwen, kijken we naar gebruiksdata, bestuderen we gebruikersgedrag en interviewen we eindgebruikers. Voor ons hier bij Pixelpillow is gebruikersonderzoek een integraal deel van een succesvol project.

Weten hoe we ervoor zorgen dat jij de features realiseert waar je gebruikers wél op zitten te wachten?
Ja, daar wil ik meer over weten
Bekijk onze showreel

Vanuit ons kantoor in het hart van Zwolle werken we met meer dan 10 collega's aan gebruiksvriendelijke webapplicaties en sites, waar jouw klanten écht op zitten te wachten. Dat doen we door in gesprek te gaan met gebruikers en door intensief met jou samen te werken. Verderop op deze pagina lees je hoe onze bewezen aanpak werkt. Hier alvast (in foto's) een rondleiding door ons pand.

Het team

Met dit team van specialisten helpen je jou en je klanten aan een gebruiksvriendelijk digitaal product. Tijdens het maken van een plan van aanpak voor het project bepalen de samenstelling van het team, en krijg je een contactpersoon toegewezen die gedurende het project het aanspreekpunt is.

Nadia
Support Engineer
Thomas
Full-stack Developer
Willem
Designer
Gertjan
Creative Lead
Rick
Frontend Developer
Arjen
Frontend Developer
René
Support Engineer
Jan
Designer
Joël
Technical Lead
Milan
Commercial Lead
Laura
Project Manager
Luuk
Frontend Developer
Matthias
Full-stack Developer
Barbara
UX Researcher

Wij werken voor

Besteed jij je budget wel goed?
Wist je dat je met UX research meer waar krijgt voor je geld? Je weet namelijk voor je iets gaat bouwen of je het juiste maakt. Die ene feature waar je klant écht op zit te wachten. Of die functionaliteit die je klantenservice per contactmoment 5 minuten bespaart. Weten waar jij geld laat liggen?
Ja, ik wil mijn geld uitgeven aan de juiste features
Milan van Bruggen
Partner / UX-expert

Keiharde garantie

We werken altijd binnen budget, zodat je niet terug hoeft naar je manager of directeur. Gaan we er toch overheen?
Dan zijn de kosten van meerwerk voor onze rekening.

Weten hoe we je kunnen helpen?
Plan een kennismaking in
* verplichte velden
👍
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
😱
Oeps. Het lijkt erop dat bovenstaande velden niet helemaal goed zijn ingevuld. Zou je het nog eens willen controleren en opnieuw willen proberen? Kom je er niet uit? Bel dan 038 750 3491.