Hoi

Welkom bij Pixelpillow

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Op deze pagina leggen we je uit waar we voor staan, hoe we werken en wie we zijn. Zo krijg je – als het goed is – een beter beeld of Pixelpillow dé digitale partner in crime is voor jouw organisatie.

Bekijk onze showreel
Hoi. Wil je een rondleiding?
We zijn een hecht team én een goed geoliede machine. En een belangrijk onderdeel van ons succes is de plek waar we jouw product maken: Pixelpillow HQ.
Onze cultuur
Het betrekken van de gebruiker is wat ons betreft de sleutel tot het succes van je website of applicatie. We leggen uit hoe we user centered design inzetten.
Hoe we graag samenwerken met jou
We vertellen je alles over ons bewezen proces, en waarom de manier waarop we dingen aanpakken tot succes leidt.

Neem een kijk in ons kantoor in het hart van Zwolle. De vibe is altijd ontspannen, het park is om de hoek en we hebben heerlijke koffie.

Wij werken voor

Keiharde garantie

We werken altijd binnen budget, zodat je niet terug hoeft naar je manager of directeur. Gaan we er toch overheen?
Dan zijn de kosten van meerwerk voor onze rekening.

03.

Hoe wij werken

Bij alles wat we doen betrekken we de gebruiker. Want wie weet nou beter hoe iets moet werken, dan degene die je product ook daadwerkelijk gebruikt. Met onze bewezen aanpak onderzoeken we gebruikersbehoeften, inventariseren we business doelen. En waar deze samenkomen maken we een doordacht digitaal product.

Weten hoe? Bekijk ons bewezen aanpak
Kick-off en Plan van aanpak
UX Research
Uitkomsten UX Research
Prototype & Test
Uitkomsten Usability Test
Scope, Budget en Planning
Implementatie
Lancering
Service & Support
Optimalisatie & Doorontwikkeling

Het team

Met dit team van specialisten helpen je jou en je klanten aan een gebruiksvriendelijk digitaal product. Tijdens het maken van een plan van aanpak voor het project bepalen de samenstelling van het team, en krijg je een contactpersoon toegewezen die gedurende het project het aanspreekt punt is.

Nadia
Support Engineer
Thomas
Full-stack Developer
Willem
Designer
Gertjan
Creative Lead
Rick
Frontend Developer
Arjen
Frontend Developer
René
Support Engineer
Jan
Designer
Joël
Technical Lead
Milan
Commercial Lead
Laura
Project Manager
Luuk
Frontend Developer
Matthias
Full-stack Developer
Barbara
UX Researcher

Waar wij voor staan

De gebruiker centraal

We willen weten wat jij voor ogen hebt. Wat je gebruikers willen. Wat werkt. Daarom verzamelen we eerst data — in de vorm van interviews en ander onderzoek ­— en gaan we dan pas starten met ontwerpen en bouwen.

We denken in systemen

We werken nooit ad hoc. De uitdaging is altijd om duurzame, schaalbare oplossingen te maken die lang mee kunnen, en die een solide en flexibele basis vormen waar in de toekomst op verder gebouwd kan worden.

We werken intensief samen

Wij houden ervan om echt samen te werken met onze opdrachtgevers, omdat onze klanten ontzettend veel weten. Niet dat we onszelf onderschatten, maar die domeinkennis is voor ons heel belangrijk. Zeker in de fase waarin de eerste ideeën ontstaan. Daarom trekken we veel samen op: onze opdrachtgevers en wij.

We zijn makers

Wij zijn makers. Strategisch denken doen we ook, graag zelfs. Maar een idee moet bij ons wel direct vorm krijgen. Daarom gaan we direct aan de slag. Met onze handen. Even een prototype maken, testen met een tooltje.

We doen alles met aandacht

Omdat je niet geholpen bent met trucjes of vluchtig resultaat, maar met oplossingen waar je lange tijd mee vooruit kunt.

Altijd alles onder controle

Wij werken van 9 tot 5. En daar zijn we trots op. We willen het patroon doorbreken van ‘altijd aan’. Dat werkt toch niet joh. Wij werken hard, maar efficiënt. Door ervoor te zorgen dat mensen zich kunnen concentreren op hun werk. Door marges aan te houden in de planning. En dan houd je kostbare tijd over. Voor het gezin, vrienden, familie. Iedereen gelukkig.