UXpanel

Help producten verbeteren en ontvang 50 euro (of meer) per sessie van 45-60 minuten. Geen zin in lange onderzoeken? We doen ook regelmatig kortere testen, dus meld je gerust aan.

Bij Pixelpillow, internetbureau uit Zwolle, ontwerpen we geweldige gebruikservaringen. Dat doen we voor producten van diverse klanten. En om te weten of een product voldoet aan de verwachting van een gebruiker testen we dit altijd met echt mensen.

Meld je nu aan   ↓

Wat is een producttest?

Een producttest duurt meestal niet langer dan één uurtje en kan uitgevoerd worden op locatie, of op afstand via beeldbellen.

Per test kijken we welke gebruikers uitgenodigd worden op basis van bepaalde selectiecriteria. Wordt je uitgenodigd? Dan kan je op dat moment bepalen of je mee wilt doen. De beloning kan per test verschillen, maar is in ieder geval altijd minimaal 50 euro (in de vorm van Bol.com of VVV-cadeaubon).

Lijkt het je leuk om een product te testen en hiermee wat bij te verdienen? Meld je dan nu aan voor ons panel.

Voor welke organisaties
hebben we al getest?

Meld je nu aan

Onderstaande gegevens worden opgeslagen en alléén gebruikt voor het selecteren van de goede mensen voor een specifieke producttest. Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat we je gegevens opslaan en verwerken. Meer weten? Lees ons privacy-statement.

Bijvoorbeeld: ICT
Vrij invulbaar. Bijvoorbeeld: Webdeveloper
Vrij invulbaar. Bijvoorbeeld: wandelen, formule 1, voetbal, tekenen, etc.
We slaan je gegevens op om hierop te kunnen selecteren,
maar zullen nooit je gegevens aan derden verstrekken
of je gegevens gebruiken voor andere doeleinden.
Bedankt voor je aanmelding!
Zodra er een geschikte producttest is zullen we je hiervoor benaderen.
Oh, oh. Er ging iets niet helemaal goed. Zou je 't nog eens willen proberen? Werkt het niet? Stuur dan een mail naar milan@pixelpillow.nl