Een inkijkje in onze nieuwe thuisbasis

Per 1 juni 2019 is niet meer de Westerlaan maar de Burgemeester van Roijensingel onze nieuwe thuisbasis. Een enorm mooie stap, waar we ontzettend veel zin in hebben. Het nieuwe pand is monumentaal en karakteristiek van buiten, maar modern, fris en licht van binnen! Inmiddels zijn de ontwerpen van de inrichting afgerond. We willen je graag laten zien wat onze plannen zijn en waar je ons over een paar maanden kunt vinden.

Het systeem

Uiteraard hebben we als makers van geweldige gebruikservaringen een sterke mening over wat een werkplek goed maakt. Maar om een geweldige werkomgeving te realiseren besloten we de hulp in te schakelen van Renier Winkelaar. Het concept dat we samen met Renier bedachten is in lijn met wat we zelf adviseren aan klanten: realiseer een systeem, waarmee je een duurzame en flexibele basis neerzet voor de toekomst. #practicewhatyoupreach?

Dit systeem is in alle onderdelen van ons nieuwe kantoor zichtbaar. De basis vormt een onderliggende vlakverdeling in een 20/40/60/80 verhouding. Deze vlakverdeling komt terug in de indeling van verschillende objecten (kasten, deuren, balustrades, etc.) en als een subtiel patroon op diverse wanden. Dit patroon gebruiken we om mooie objecten op te positioneren. Hiermee hebben we een heldere en flexibele basis gelegd die in de toekomst eenvoudig aan onze wensen is aan te passen.

Een perfecte plek voor elke moment

Een belangrijk uitgangspunt voor de inrichting van ons nieuwe kantoor is dat je niet elke dag dezelfde werkzaamheden uitvoert. Sommige dagen is er veel overleg met klanten en collega’s, andere dagen wil je geconcentreerd werken. Daarom hebben we de twee verdiepingen van onze nieuw plek in verschillende zones ingedeeld. Op sommige plekken bruist het, op andere plekken is het rustig en is er ruimte voor aandacht en focus.

Credits Gary Dorsey (foto links) en Serena Garcia Dalla Venezia (foto rechts)

Hoe gaat ’t eruit zien?

We gaan nog niet alles verklappen, maar hierbij alvast een tipje van de sluier. Houd onze Facebook-pagina (of andere socials) in de gaten voor meer foto’s van het nieuwe pand!

Ook op zo’n mooie plek werken?

We zijn nog steeds op zoek naar goede frontend developers en backend developers. En hey.. We hebben plek genoeg! Dus kom gerust eens lang om kennis te maken.

Nog even geduld

De verbouwing is inmiddels in volle gang. We verwachten vanaf april ons kantoor in te richten en eind mei/begin juni onze spullen op te pakken en ons intrek te nemen aan de Burgemeester van Roijensingel 11. Wij kunnen niet wachten tot het zover is en houden je natuurlijk op de hoogte!

We zijn inmiddels verhuisd naar onze nieuwe plek aan de Burgemeester van Roijensingel 11, en dat bevalt erg goed. Ben je in de buurt? De koffie staat altijd voor je klaar. Bel even als je langs wilt komen.

Meer weten...

No items found.
Ook interessant
Vraag?
Neem contact op
* verplichte velden
👍
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
😱
Oeps. Het lijkt erop dat bovenstaande velden niet helemaal goed zijn ingevuld. Zou je het nog eens willen controleren en opnieuw willen proberen? Kom je er niet uit? Bel dan 038 750 3491.